Despre terapie de cuplu si cum apar conflicte in cuplu

Cum a aparut serviciul de terapie de cuplu?

In relatia de cuplu pot exista perioade de criza care pot destructura si destabiliza functionarea acesteia. Desi oamenii nu se aleg in mod intamplator si la inceputul relatiei simt ca se potrivesc, pe masura ce timpul trece, apar noi responsabilitati si noi roluri (parental, profesional) care obliga partenerii sa isi schimbe stilul de viata si planurile zilnice pe care le-au avut pana acum. Acest lucru poate naste adevarate crize in cuplu, oamenii pot simti ca se indeparteaza si daca la inceput se contopeau unul cu celalalt, acum simt ca au prea putine lucruri in comun. Ajung sa se instraineze de relatie si sa nu se mai regaseasca acolo. Desi pot exista inca sentimente, momentele de cearta sunt atat de bulversante incat cei doi ajung sa traiasca intr-un mod toxic aceasta relatie. Pot trece la un limbaj agresiv care sa sape si mai adanc in craterul ce s-a creat intre ei.

Exista si situatia in care cei doi, se dezvolta intr-un ritm diferit si nu se mai regasesc in acea relatie, avand o punte de legatura incongruenta la nevoile ambilor parteneri. Si aici, relatia traverseaza o etapa de criza.

Cum va ajuta serviciul de terapie de cuplu?

Pe de o parte, terapia de cuplu ofera perspectiva unei reconcilieri si reconstructia relatiei cand ambii parteneri isi doresc acest lucru. Pe de alta parte, terapia de cuplu ofera sansa unei separari cat mai putin traumatice, cand cei doi sau unul dintre cei doi nu isi mai doreste continuarea relatiei. Daca va aflati intr-una din cele doua situatii, puteti accesa cu incredere serviciul de terapie de cuplu.

Sunt alaturi de dumneavoastra, oferindu-va suport pentru crearea unui mediu sanatos, in care sa fiti bine cu dumneavoastra insiva si cu alegerile pe care le faceti in ceea ce priveste relatia dumneavoastra.

SOLICITAti O PROGRAMARE

SERVICII

DATE DE CONTACT

  • 0742298577

  • cronicileunuipsihoterapeut@gmail.com

  • Bucuresti,  Romania

PROGRAM CABINET

Luni – Vineri 12:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 15:00
Duminica Inchis