Geanina Pruteanu

„In ziua In care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa doresc o viata diferita si am inceput sa inteleg ca tot ceea ce mi se intampla contribuie la dezvoltarea mea personala. Astazi, stiu ca aceasta se numeste… maturitate.”
— Charlie Chaplin —

SOLICITATI O PROGRAMARE

PSIHOLOG, PSIHOTERAPEUT

Cat de greu este sa alegi un psiholog bun Bucuresti, care sa te ajute in problemele pe care le intampini?

STUDII SI ATESTATE:

  • Atestat de libera practica in Consilierea si psihoterapia individuala a adultilor, copiilor, cuplului si a familiei avizat de Colegiul Psihologilor din Romania

  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti

  • Master Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si a familiei, Universitatea Bucuresti

  • Formare in psihodrama clasica moreniana, ARPsiC

Ma numesc Geanina Pruteanu.

Sunt fascinata de frumos si tot ceea ce inseamna estetic. Caut frumosul in natura, oameni, fiinte de tot felul, in relatii si in valorile umane.

Inca mai cred in integritate, pasiune, iubire si compasiune. Nu ader la vreun adevar absolut al vietii pentru ca sunt sceptica in privinta existentei lui. Dar cred cu tarie in adevarul subiectiv al fiecarei persoane si in faptul ca fiecare om are in esenta sa ceva bun, constructiv si creator care sustine viata si da forma si sens destinului sau.

Oricat de des am ocazia, cochetez cu creativitatea in diverse forme: bijuterii hand-made, pictura, scris, spiritualitate, umor si da, viata mea si a oamenilor ce vin catre mine. Creez grupuri de dezvoltare personala pentru copii si adulti, planuri de terapie individuala si cel mai important, imi ofer libertatea de a crea impreuna cu alti oameni punti de legatura pentru a ne intalni in mod autentic, iar din intalnirea noastra sa rezulte schimbari benefice pentru fiecare dintre noi.

Ma simt norocoasa si binecuvantata pentru ca mi-am gasit vocatia si ceea ce fac este cu multa implicare, pasiune si dedicare.

Alaturi de viata profesionala, am fost binecuvantata sa apara in viata mea doi copii minunati, un baiat si o fata care ma striga mama si imi ofera cele mai inedite provocari, alaturi de care cresc si iubesc viata si mai mult.

Deoarece iubesc ceea ce fac si cred ca relatiile autentice au puterea de a schimba oamenii si de a stimula ce e mai valoros in ei. Relatiile cu oamenii ce vin catre mine, ma schimba si pe mine. Pentru ca da, asa e. Fiecare relatie are doi poli si este influentata de acestia iar relatia cu psihoterapeutul nu face exceptie.

“Intalnirea a doua personalitati este asemenea contactului a doua substante chimice : daca exista o reactie , amandoua sunt transformate.”
Carl G. Jung

TESTIMONIALE

Si pentru ca am vorbit despre relatii, relatia dintre parinti si copii poate aduce in prim plan diverse provocari. Iata ce spun unii parinti dupa ce am colaborat impreuna

Acest curs m-a ajutat foarte mult, am invatat sa imi ascult copiii cand vorbesc cu mine si sa imi dau seama ca ei chiar au dreptate in unele privinte.

Adina Spasenie

Dupa programul „Pregatit pentru viata”, pentru mine ca parinte este o mare realizare sa nu mai fiu chemata din doua in doua zile la scoala.

Daniela Bandoi

Cu certitudine, Geanina are capacitatea de a coordona programe, astfel incat fiecare participant sa primeasca ajutor indiferent de specificul problemelor cu care se confrunta.

Nora Lixandru

Dupa programul „Pregatit pentru viata” copii mei sunt mult mai deschisi cand vorbesc cu cineva, de asemenea isi spun punctul de vedere cand ei considera ca nu este buna decizia pe care am luat-o.

Adina Spasenie

„Pregatit pentru viata”, m-a ajutat sa imi dau seama ca toata lumea are diverse probleme, nu sunt singura si ca in ciuda a ceea ce nu am, am multe lucruri pentru care sa fiu recunoscatoare si fericita.

Carmen Pavel

Matei a cunoscut persoane si a invatat sa socializeze si sa țina cont si de ceilalti, sa lucreze in grup si sa faca parte din grup.

Carmen Pavel

Programul „Pregatit pentru viata” a produs schimbari majore : copilul meu este mai atent la scoala, are rabdare, nu se mai cearta asa des cu copii, este mai responsabil.

Daniela Bandoi

Participarea mea si a fetitei mele la grup a fost benefica. Eu, parintele am inteles pana unde trebuie sa ma implic in viata copilului meu, iar copilul a mers cu bucurie la curs, i-au placut toate activitatile la care a luat parte, fiind activitati potrivite varstei, precum si starii ei emotionale.

Nora Lixandru

Odata cu Programul „Pregatit pentru viata”, atat eu cat si copiii am castigat o atitudine noua, o relaxare in vorbire si incredere in noi insine.

Adina Spasenie

Experienta de grup l-a ajutat pe baiat sa fie mai deschis, sa-mi comunice fara retineri nevoile sale. Schimbarile au fost treptat, relația noastra s-a imbunatatit datorita cursului „Pregatit pentru viata”.

Ana Maria H.

Relatia mea cu Stelian s-a imbunatatit in sensul ca este mult mai deschis in discutii, am invatat sa am rabdare sa-l ascult desi deviaza mult de la subiect. Am invatat amandoi sa comunicam mai bine unul cu celalalt.

Daniela Bandoi

Cele 12 sedinte ne-au ajutat sa imbunatatim starea emotionala a fetiței, coordonatoarea programului ne-a dat cele mai potrivite si adaptate personalitatii copilului sfaturi la finalul programului.

Nora Lixandru

Dupa participarea in Programul „Pregatit pentru viata” in relatia noastra, Alex mi se pare putin mai intelegator si rabdator.

Roxana Corneanu

Experienta de grup m-a ajutat sa ma gandesc si la mine, ca exist si eu si sa-mi fac timp si pentru mine. Pe copilul meu l-a ajutat sa lucreze in echipa si sa fie mai sociabil cu copii.

Daniela Bandoi

Acest modul de dezvoltare personala m-a ajutat sa am mai multa incredere in mine ca parinte si pe Alex l-a ajutat sa inteleaga ca inainte de a exprima o parere trebuie mai intai sa experimentezi, trebuie sa interacționezi si sa cunosti o persoana pentru a spune daca iti place de ea sau nu.

Roxana Corneanu
PROGRAMEAZA-TE