Nu fi indiferent! Implică-te! Copiii bolnavi de cancer au nevoie de speranță!

Nu fi indiferent! Implică-te! Copiii bolnavi de cancer au nevoie de speranță!

Știrea morții ei s-a răspândit rapid. Era persoană publică, o cunoștea multă lume. Era o femeie tânără și aparent avea o viață înainte. Inima ei însă, a decis să se oprească în cursul zilei de 14 martie 2013. Michaela Niculescu era un om special mai ales pentru cei care o cunoșteau îndeaproape. Deși știa de afecțiunea fatală de un an de zile, ea a decis să țină doar pentru ea această informație. Pot să îmi imaginez durerea infinită din acest moment a persoanelor apropiate și mai ales a părinților ei. Ea este o persoană cunoscută și poate din acest motiv impactul emoțional după ce am auzit cu toții vestea a fost destul de mare sau cel puțin suficient cât să ne pună pe gânduri povestea ei. A fost răpusă de o necruțătoare boală -€“ cancer.

 După cum spuneam, povestea ei am aflat-o cu toții pentru că de-a lungul vieții și-a adus o contribuție în televiziune. Dar ai idee câți oameni mor zilnic răpuși de această boală? Ai idee câți copii poartă această povară în spate? Poate că nu îți dai seama de acest lucru, pentru că povestea fiecăruia nu este spusă, nefiind persoane cunoscute. Totuși, fiecare copil are o familie și cunoscuți care suferă pentru suferința lui. Gândește-te că în fiecare zi, familiile lor sunt devastate de durere atunci când sunt obligate să își ia rămas bun pentru ultima dată. Nu contează dacă este vedetă sau persoană publică, pentru familia și prietenii acelui copil el înseamnă mult mai mult decât atât. Copilăria lor este marcată de violența cancerului. Unii au această afecțiune la plămâni, alții la ficat, alții la intestine, sau chiar la creier.

 Nu putem să îi salvăm pe toți dar măcar putem să le facem viața mai ușoară. Unii dintre noi decid să ofere bani pentru medicamente, alții suport moral și ceva din timpul nostru liber. Pentru acești copii, fiecare gest contează chiar dacă pentru tine poate nu este mare lucru. Să învățam să îi ajutăm și să le stăm alături ca să își ducă suferința un pic mai ușor. Pentru unii dintre ei chiar există speranță. Te invit să te implici și să le dai o mână de ajutor, fie cât de mic, pentru ei contează enorm. Sunt niște copii minunați pentru că așa sunt copiii de fapt. Poți dona o sumă de bani în contul prezentat în filmulețul video de mai jos sau să direcționezi cei 2% către asociația P.A.V.E.L., o asociație nonguvernamentală care susține copiii bolnavi de cancer.  Unde există oameni cu suflet, speranța nu moare. Nu fi indiferent. Implică-te!

SERVICII

DATE DE CONTACT

  • 0742298577

  • cronicileunuipsihoterapeut@gmail.com

  • Bucuresti,  Romania

PROGRAM CABINET

Luni – Vineri 12:00 – 20:00
Sambata 10:00 – 15:00
Duminica Inchis
2017-09-07T13:03:05+00:00

About the Author:

Psiholog, psihoterapeut, blogger, visatoare pragmatica, facilitatoare de crestere si dezvoltare personala si persoana in continua devenire. Lista poate continua, dar va invit sa descoperiti la rubrica "Despre mine" mai multe detalii.

One Comment

  1. PersonalitateAutentica 16/03/2013 at 11:44 am - Reply

    offf…..

Leave A Comment